انستیتو اندازه گیری هوشمند گاز

انستیتو اندازه گیری هوشمند گاز

انستیتو اندازه گیری هوشمند گاز با تصویب هیات امنای دانشگاه علم و صنعت از سال ۱۳۹۶ با هدف ایجاد پژوهشکده ترسیم چشم انداز، ارائه راهبردها، تدوین برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت درخصوص اندازه‌گیری دقیق، مستمر، ایمن و اقتصادی سیالات در صنایع مختلف فعالیت خود را آغاز کرد. مشاهده بیشتر

۵۰
تعداد پروژه‌های صنعتی

۵۰
تعداد پایان نامه های دانشجویی

۵۰
تعداد پروژه‌های تحقیقاتی

۵۰
تعداد مقالات چاپ شده در مجلات

۵۰
تعداد مقالات کنفرانس‌ها

معرفی انستیتو اندازه گیری هوشمند گاز

انستیتو اندازه گیری هوشمند گاز ، با توجه به اینکه کشور ایران ذخایر عظیم نفت و گاز در جهان را داراست، از طرفی با بحران جدی آب مواجه است بحث سیستم‌های اندازه‌گیری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. با توجه به خلاءهای موجود در حوزه اندازه‌گیری در صنایع مختلف از جمله نفت، گاز، پالایش، پتروشیمی و آب و فاضلاب، نیاز به ارتقاء این دانش در صنایع مختلف به شدت احساس می‌شود. در راستای ارتقاء سیستم‌های اندازه‌گیری در کشور، گروه پژوهشی میترینگ نفت، گاز و فرآورده دانشگاه علم و صنعت ایران در سال ۱۳۸۸ با مشارکت نخبگان دانشگاه و صنعت با هدف کمک به ارتقاء و بهبود وضعیت سیستم‌های اندازه‌گیری کمی و کیفی سیالات هیدروکربنی در کشور آغاز به کار نمود و توانست در سال ۱۳۹۰ مجوز فعالیت را به عنوان تنها قطب فعال میترینگ در کشور از وزارت نفت اخذ نماید.

باتوجه به ضرورت اندازه‌گیری دقیق، مستمر، ایمن و اقتصادی جریان سیالات و دستیابی به دانش فنی ساخت فلومترها در داخل کشور، معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت، با همکاری دانشگاه علم و صنعت اقدام به ایجاد انستیتو اندازه‌گیری هوشمند گاز در دی ماه ۱۳۹۴ کرده‌اند. از طرفی وجود درخواست‌هایی از سایر بخش‌ها از جمله وزارت نیرو برای اندازه‌گیری آب باعث شد فعالیت‌ها در قالب پژوهشکده اندازه‌گیری جریان سیالات با تصویب هیات امنای دانشگاه علم و صنعت از سال ۱۳۹۶ ادامه یابد. هدف اصلی ایجاد پژوهشکده ترسیم چشم انداز، ارائه راهبردها، تدوین برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت درخصوص اندازه‌گیری دقیق، مستمر، ایمن و اقتصادی سیالات در صنایع مختلف می‌باشد.

برای دریافت جزئیات بیشتر به سایت انستیتو اندازه‌گیری هوشمند گاز مراجعه کنید.

زمینه­‌های تحقیقاتی انستیتو اندازه گیری هوشمند گاز

مرکز تخصصی CFD ایران به منظور حل مسائل کاربردی و بنیادی مربوط به دینامیک سیالات محاسباتی در بخش‌های صنعت، مراکز تحقیقاتی، مراکز تجاری، شرکت‌های دانش بنیان و … فعالیت خود را از سال ۱۳۸۵ آغاز نموده است. انسجام در ترویج فرهنگ استفاده از نتایج فعالیت‌های دانشگاهی CFD در صنعت، انجام پروژه‌های صنعتی، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی کوتاه مدت از اهداف این مرکز می‌باشد.

  • شناسایی گلوگاه‌های فرایندی صنعتی و رفع آنها با به کارگیری متخصصان تراز اول
  • شبیه سازی تجهیزات فرآیندی صنایع مختلف مانند صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش، صنایع شیمیایی، نیروگاهی و انرژی
  • مطالعه، بررسی و بهینه سازی با رویکرد بهبود بازده فرآیندهای شیمیایی، جریان‌های فرآیندی و تحلیل دینامیکی مربوط به جریان‌های چند فازی، جریان در توربوماشین‌ها، سیالات با رفتارهای پیچیده (Complex Fluids)، احتراق و …
  • شبیه سازی و طراحی سیستم‌های برودتی و حرارتی و سیستم‌های تهویه مطبوع ساختمان‌ها و اماکن تجاری، اداری و مسکونی
  • توسعه کدهای نرم افزاری مربوط به CFD با کاربردهای خاص
  • شبیه سازی تاثیر پارامترهای عملیاتی بر تجهیزات دارای هندسه یا فرایند پیچیده
  • طراحی و یا بازطراحی تجهیزات فرآیندی
  • ارتقاء و بهبود سیستم‌های اندازه‌گیری کمی و کیفی آب و سیالات هیدروکربنی در صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
  • شبیه سازی، ساخت و تست فلومترهای صنعتی و چندفازی
  • تولید سیالات هوشمند (نانوکولانت، نانوسیالات مغناطیسی، سیالات مگنتوراولوژیک، سیالات الکترورئولوژیک)
  • شبیه‌سازی و ساخت تجهیزات هوشمند از قبیل دمپر و شیر مگنتورئولوژیک

ارتباط با انستیتو اندازه گیری هوشمند گاز

 تلفن: ۷۷۴۴۱۹۳۰ (۹۸۲۱+)
ایمیل: info [AT] flowmeasurement.ir
نشانی: تهران، نارمک، دانشگاه علم و صنعت ایران، طبقه همکف کتابخانه مرکزی قدیم، پژوهشکده اندازه گیری جریان سیالات دانشگاه علم و صنعت ایران
keyboard_arrow_up